Blacy Smiley - Silly

Sunday, September 25, 2011

kena tendang!!

a entry kli ni bkn nk crita pasai aku msok WWF ka kna buli kt U ka,,bkn2,
sbb aku yg sllu buli org ,tajuk entry aku sllu nk catchy ngn gempak ja,,bhahahha,,bkn apa,klo aku boh tajuk simple sgt,,hmpa mnat ka nk bca??dak kn??ntah2 tgok sblah mata pown dakk..hareeee hampa ni,,cer positif ckit,,dont judge the book by its plastic pper,,kli ni aku nk crita psai sorg mmber aku ni,,comeyh bdak ni,,tp syg kena tendang,,bkn spa2 tendang,,dya tendang dri sndri pown bukan,,tp dya ditendang oleyh pihak uitm,,uitm mnendang studentnya 3 pat daih,,bhahaha dak2,,mrepek,,sbnaqnya mmber aku ni kna tendang sbb dye fail 2 pper,


,mngikut crita dya,dya ni lemah math,,<aku minat math>,,dya apply len tp dpt len,,<sma la ngn aku>then bila dya teruskn jugak dya fail!!..see,,kecian kn,,bkn sbb dya ta usaha,,dya dh usaha,,
then stelah mood aku yg bek ni kecian kt dya aku pown ceramah la pgi,,cuma bkn kuliah subuh ja kt dya ni,,tp kes dya ni kiqa dya bruntung jugak sbb dpt mak bpak yg supportive..

sbb aku ada mmbe ,,lgi kesian,,mak bpak ta brpa pedulik kt dya ni,,suma duet ngaji ditggung sndirik,,tp mmbe aku dri fmli susa,, aku salute sbb smngat dya nk stdy,,n hopefully bjya ya kwan ..sobz2.wok mai tisu tesco sat,,aku treyak ni,,

n bnda pgi ni bnyak gak bg pengajaran kt aku tok teruskn stdy sbb aku dh stdy tok final smlm,,tp lgi bnyk aku stdy fb,,babi la fb ni,,ehh bkn2 babi la mark zuckerberg ni,,awt hang create bnda pelik2 then bg aku gian hah??nahareeeee,,ni selingan yg sengal:

bodooooo,,spa swuh tggu aku,,aku ta knai ang weyhh!!



dah2,,mmpuih p kat hang,,,mlaih aku layan,,ok mak ksygn aku hntaq mknan kt aku,,ok saha,,bkn u ja ada mak supportive,,i pown ada mak suportib ok,,siap tamor bg ank dya kuruih lagi,bhahhahah,,sygg makk <3



.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

1 caci maki :):

sarah hanafiah sarah hanafiah said...

ateng aku tag ang .wat taw menda tu ^^

http://faez-fiza.blogspot.com/2011/10/jum-join-bloglist-oktober-ahcamne.html

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...