Blacy Smiley - Silly

Tuesday, March 22, 2011

let bygones b bygones

diam diam da sbulan aku tnpa dye an..smlm dye je bwu kol,,n aku lak stat mlalak sejam 2 sbb dye,,npe dye nk dtg ag,,bkn ke dlu dye tduh aku ni penipu bgai,,sonok ke dpt wt cmtuh??bhgia ke mnyakiti aku,,im desperate for ur voice,,ya tu dlu,,skank ta kot,,aku da blajq tok mlupakan ko ler,,sorry to say,,aku bhgia ngan cra hdop aku sknk whai my ex,,bkn mnidak yg tlah berlaku,,tp ni la aku,,mcm mner aku dump ko pown,,ko ttap lebyh eppy kn,,n smlm bwu aku tw betapa suck nyer  engkau an3?pas aku klash nan ko,ko da dpt peggnty dgn megahnyer,,wahh brani my ex,,anda mmg hebat,,aku gerenty dye lebeyh hebat sbb dpt cairkn ko!!!
then smlm ko msg ckp RINDU aku!!! sekali lgi aku nges sbb pkataan rindu ko tu,,bodoh an,,,mmg susa tok aku lupekn ko,,tp aku nekad n jnji kt dri aku,,NO MORE MUHD HUZAIFAH HUSLAN,,
da sebulan ko pegi n da sbulan aku sowg2,tekapai2 cri life aku sndri,,cuba cipta snyom aku yg ko rmpas dlu,,
da sebulan ko pegi so aku mrayu"im begging u"(ayat feberat ko an) lupekn aku plesss,,n yg pling aku terasa slpas sbulan kte klash is ko klash ngan aku pastu kpel ngan dak tu,,n sknk ko klash ngan dak tuh nk kapel ngan aku T___T
seyes mkn dlm kot,,n tuh sbb aku nges,,bkn sbb ko ckp ko rindu aku ok,,bwu aku tw yg ko ni mmg dasar keparat,,aku lupa n buta dlu,sbb tuh aku ta nmpk sume ni,,n ckit2 ko tnjuk belang ko an..mntak aku blik ke pgkuan ko lepas ko lepaskn maki2 ko kt muka aku,,suda lar my ex,,berhenty la berharap,,aku ttup pntu hty aku untok ko,,harap maaf,,


farewell muhd huzaifah:     
T____T
nana annelyna





.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

3 caci maki :):

momo ituh arol momo ituh arol said...

ure greater... n most sweetie.. im at ur side and support u... no more tears... i just wanna se ur smile... waahhh,speaking nie beb... boleyh A miss bg kat arol kn nana kan... nana kuatkn aty tabahkn jiwa... wamai kat keliling nana... no need to worried.. arol ada,fared ada,mira also ada.. so dun do r stupid thng.. lpakan MUHD HUZAIFAH RUSALAN . . . peace and no more tears my dear... :)

nana annelyna mohd. nana annelyna mohd. said...

haha,,tengs ya arol,...bnyk support nna,nana pown tanak nges sbb mner2 laki lg da,,nna da eppy dgn cra nna,,hdop nna sknk ni,,sonok bekongsi edop ngan sumer owg compare ngan ari2 nna ngan dye dlu,,tuhan pown da bg nna pluang tok ubh idop nna,, =)

PutRi PeriNdu PutRi PeriNdu said...

sy pown ad tok awak... if awak ad masalah awk leyh cri saya... jangan sorang2 taw.. saya xnak awak sorang2.. kitowg sentiasa dengan awk...hee...

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...