Blacy Smiley - Silly

Sunday, October 2, 2011

haishh pntang aku,,sttus skit hati

pompuan lepaih pantang mmg bguih klo spend time tok bca blog aku<akai setan>ermm bkn2,, aku bkn nk crita pasai pompuan lepaih pntang,,,
aku nk crita pasai bnda yg wt aku gram n syerammm weyhh,,seyes aku ni pengdengki,sbb mak aku branak kt aku kt ward dengki sg petani<muhung>ahahhahha
bkn apa weyhh ok,,hampa try uji tahap meluat hmpa bila bca natang ni ok,,


bnda first: kaki kencing dlm fb..mmat ni nmpk sgt mncri publisity murahan,,sbb dye ckp ta mlyan tp 2 mnit pastu dye hapdet lagi,,ngek dakk??klo ang mlaih nk mlyan ang deactive la,kn sng,org yg bca pown ta skit aty..mintak diremove dak ni  pffffffffffft,,


benda second: game2 di fb,,,aku agk pntang bila org dok invite aku ta ketahuan hala  ni,,sbb aku ni kaki game,,aku ta suka oqg dok bg aku gian pasai game ni sbb time nk spm dlu<cta lama weyhh,,tayah la igt,,pfffffffftt>aku dh teqok tejebak ngn game mmber aku,,hareee,gian weyhh bleyh geng ngn taik pit dh tw arkk :( spa yg keqap2 dok wt prgai haram jadah<invite game> tu mmg aku remove ja sbb pa tw,,PREVENTION IS BETTER THAN CURE kwn2,,
bodo sangap ta betempat nmanya :P sori to say bro..pengjaran ckit,,hambek hmpa,,

benda third: hat ni hmpa tgok besa2 ja kn???tp bg aku ni sttus mintak pelempang,,losyen bdan pown nk mntak stu dunia??klo hang p beli losyen tuh kt 7e pown slesai mslah ang,,ta pown gamak susah sgt mai cni aku sedekah penampaq dlu pastuh aku bg losyen aku,,hadoii,,abg2 sekaliann,,penah kah anda melihat pompuan hapdet bnda cmni??mintak losyen ka shmpoo ka kt wall hmpa??


benda keempat: pasai notification ,,apa dlm bhsa mlyu ha???ttw??hmpa bkk la google trnslet sdrik,,hat ni pown bleyh bg drah aku naik 180 sistolik 100 distolik gak tw arkk,,sbb pa??sbb aku meluat org dok bnding2 notification ni,,ok klo hmpa post kt wall aku nk puji aku, aku alu2kn,,sbb aku mmg suka dipuji,,tp klo takat nk ktuk aku,,stalk aku,,nk amik tw aku dekat mna>??mkn pa??boifren chat ka dakk??hahhh hat ni mmg CELAKA besaq,,sbb aku ta SUKA,,,mmg dsar org mlyu kita ni ta seng klo org lebyh dri dya,,aku ta cya la notification laki stu ja?????


benda kelima: dh kta pown org hot msty la bnyk yg like,,tp pesyen aku ni,,aku ta like somthing yg bg aku ta senonoh,,kdg2 hampa ta pahm pown sttus tu tp gagah like sbb hmpa tgok rmai yg like,,hampa ta jjuq dgn dri hmpa weyhh,,ta pown sttus mintak dilike,,contohnyaaa di ats ni...skit aty aku ngn sttus ang bob,,sori bob,,aku ta suka cra ang ni,,aku ta suka sttus yg mintak di like,cm tuh jugak pic fb anda sekalian,,klo nk like pown biaq ataih kerelaan aku sndrikk bkn sbb hmpa squh la,



selingan:hat ni aku ta pahm motif ang bob,,ang attack pompuan dude,,,sbb yg plok tuh bkn pompuann tuh laki juga kn??cer pikiaq elok2 sblom ang hapdet somthing,,ok bob ni kwn aku,,hmpa jgn attack bdak ni lakk,,aku bg contoh ja,,skdar renungan bersama,,
bkn sbb aku ta hormat hak hmpa,,aku pown ada hak tp haktuihhhh ja,,
ermm ok dh,,
kbaii










.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

2 caci maki :):

sarah hanafiah sarah hanafiah said...

haha .lepas nih aku nak update status "sapa ada shaver ?bulu ketiak dah panjang nih " hakhak

nana annelyna mohd nana annelyna mohd said...

hang tggu sarahh,,klo ang nk jd bhan aku ya silakn..bahahhaha

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...