Blacy Smiley - Silly

Monday, October 31, 2011

NOVEMBER,,I REALLY HATE U

november..aku mencik ang laa,,
<ang dh knapa???benci bulan yg tdak dosa ngn hang>
otak ta centre square ka hah??,
benci la cmna pown ang ttap mai kn??
heran ngn hang ta kiqa la mcm mna org meluat kt ang pon,,ang ttap jengui,,
bnyk org hapdet pasai harini
tensyen haku,,
pasaipa3x!!!
kak aku punya sttus,,ta bekap aku,,huh


mmbe hang out aku,,jugak ta bekap aku,,

abg hensem punya sttus,,tableyh kta apa =,=" sy tkot suda..

admin,,aku tamor like dh lepaih ni huh,,dya suka,,aku ta suka

mmbe u aku,,trademark dya.,cheqematt ckit,,,,aku hbeh cqemat dh ni =,="

fawas moncet,,aku sukaaa hat ni,,sbb bekap aku,,haha,mluat kita dlevel yg sma haha
 pasaipa aku ta suka???
hah bnyk sbb aku ta suka november ni slah stunya<ni bkn satu bodo>
  1. aku ta suka sbb bulan ni bulan pokai aku pling dasyat =,=" <sekepiang pown tadak>
  2. aku ta suka sbb bulan ni dh 9 bulan aku sgle,hurmmmmm..
  3. aku ta suka sbb bulan ni aku dh nak msok u blik,,mlaih teqokk
  4. aku ta suka sbb bulan ni bnyk sgt kejadian buruk jd,,
  5. aku ta suka sbb bulan ni pasai ni bulan check result exam<aku ta online smggu tw>
  6. aku ta suka sbb bulan ni bulan pling rmai mmbe aku turn off henfon<babi la hmpa>

ok la hmpa,,graciass,

.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

2 caci maki :):

Misz Annice Misz Annice said...

aha saya akan tetap suka november la adeq....
lama saya tgu november ni nak jmpa abg awak...
aha tapi btol la nvmber mmg da mnjdikan poket kering..:(

Nanna Annelyna Nanna Annelyna said...

yeke ahak untung la kmoo kak..sy nk jumpa sapa ja??hurmmmm poket pown keringgg

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...