Blacy Smiley - Silly

Saturday, October 22, 2011

skim cepat kayap!!

ok td tgh aku jln2 dkt pekan sP ngn mmber2 aku then terserempak dgn sorg mmat ni,,hensem baq hang,,pkai tie tgh2 qembang ni,,suaq slack,kasut crockodai,tie pink jaloq turqoise<ttw eja>
seyes cayaq sat..mai dekatttt ngn aku,,aku pown start la muka gatai.=,="

lepaih tuh.kmi smbg2..kwn2 aku bg can dya ngorat aku.hehe
mklom la depa dh ada blak,,bg aku yg single ni suda la kn,,hampa p men jauh2<halau>
kemudian mula la bibit2 pecintaan kmi.<nohh aihhh>
kami pown smbg la ckit2.dya senyum aku senyum blik.hee <muka gatai celaka ni>

ngorat la sepaku dua:
dya:adek,,abg nk amik msa adek ckit ja,,5 mint ja,,buleyh??<senyum dya maneh gila>
aku:buleyh abg oiii,<15 minit pown aku sggop>
dya:ok adek ni bljaq or dh keja??
aku:stdy lgi,,org tamor amik sy reja la<soklan bngang,,kad mtrik pown ada dpn beg aku tuh>
abg:hahaha ok<gelak ta iklaih,babi btoi abg ni>
aku:awat pasaipa??
abg:dakk,,abg nk tnya.adek besa dgaq pasai skim ni dak<tunjuk stu objek penuh tulisan>borg nma dya
aku:apa ni abg??knapa mcm surat wasiat ja??gmbaq pown tdak.ta mnarik sy nk tgok,,len kali boh la retaih kaler2 ckit,,dh la tulisan bnyk mlaih nk bca,,ok abg tlong la bca.<kena sedaih>
abg:ok2 abg bca,,kt cni ada skim tw,,mcm adek melabur then adek akn dpt pulngan dya mggu depan.dlm msa terdekat la<pujuk mcm haram jdah,,mesra la ckit>
aku:<pura2 bangang> owh yaka?? wahh menarikk,mcm syok.
abg:hah syok kn?? klo adek,,bla bla bla bla,,<sgguh2 explen kt aku><kluaq klkulator bgai,penin pla aku>
aku:tp abg klo sy byq tiba2 ta dpt pulangan cmna?<soklan ni sapa bleyh jwab,aku ciom>
abg:tapa..abg bg kad adek bleyh kol kt nber ni.07 *******.<babi..nbe pala loqstaq,smbg area sp>
aku:klo kol ta dpt,,sy crik abg smpai lubg cacing ni<ugut balik>
abg:haha ok2,adek bleyh mai kt syrikat kami,,klo adek nak,,ni pown ada bnyk dh yg bjya dpt pulngan<tnjuk testimoni la konon..puiii>
aku:bnyk jugak yg bodo kna tipu<kena sedaih lgi>
abg:eh hat tuh depa ikot skim cepat kya dek,,mmg kna tipu la.<dh hang tuh penipu>
aku: abeh tuh abg wt skim apa??cepat miskin<kena lagii>
abg:ehh dak hat ni bkn skim cepat kya dek.<tw ketaq>
aku:ok abg msa dh ckup..sy nk tnya satu ja,buleyh abg??klo skim ni cepat dpt pulangan,psaipa abg ta kya2,,n klo abg kya takan abg jd promoterkn??<kena buah last>
abg: =,="
aku pown blah tnpa tggu dya jwb.
hah cilap org la abg tuh promot
kna plak hat mulot lancang dan puaka cam aku ni =,="
awai2 lgi aku dh tw yg depa2 ni pemuhung ja,,saja aku tggu jugak,,
sbb aku tw,,dya bleyh jd mgsa blog aku,haha<kejam>
mna ada org kaya tnpa usaha cek,,
klo lahir2 teruih kya tuh len la cta,,hata mak bpak dya.mmpuih p kt dya
igt kwn2 jgn trtipu
bek usaha dgn ttik peluh dan hinguih kita sndrik
klo hmpa join jgak,papa kedana esok2 jgn crik aku
dgq nasihat ya nyah,
kbai..




*Skim cepat kaya merupakan satu skim di mana sejumlah wang akan didepositkan atau dilaburkan kepada penganjur skim cepat kaya dangan janji dan syarat bahawa wang deposit tersebut akan dipulangkan kembali dengan faedah atau keuntungan yang dijanjikan bagi wang yang didepositkan selalunya lebih tinggi daripada apa yang ditawarkan oleh institusi-institusi kewangan berlesen. 

.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

1 caci maki :):

sarah hanafiah sarah hanafiah said...

kahkah .wei berbulu dengaq kayap !serius kaa ang kata lagu tuh ???

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...