Blacy Smiley - Silly

Sunday, October 30, 2011

nk bela apa hah??

ermm dh brapa haqi jB aku ta blik,,
seyesly aku dh ttw nk carik natang tuh kt mna?<lesap teruih>
ermm,,dh puas mrayu,,ta blik2 jugak.

rncangan kt tb mcm hareeee<mengamok sedaih>
depa dok ta dok tunjuk pasai koqa,ta koqa msty penyu
ta kiqa la ntional geograpik ka,discovery chnnel ka msty kalut crita pasai koqa n penyu
babi la hmpa T__T

dh tuh smlm punya notification dlm fb msty bnyk pasai penyu,,
sbb terengganu klah bola<depa kta slack kt keeper>????
pndai la hmpa slack ta slack,,hmpa try maen tgok
bqu hmpa tw cmna rsanya bila satu Malaysia maki hmpa
so rmai la yg rsa nk teqejun bgunan,
rsa nk mnum racun tikiuh
rmai jugak yg msok pper pasai overdos mkn julap<awt sembelit ka hmpa?>
bila bola jd fenomena,pasty aku tableyh lena,<tadak kena mngena>
aku pown dan la pangkah mmber2 aku sbb team depa ni kalah,<gelak setan sedaih dua>
interbiu perasaan depa,,kot la syok kn team depa kalah
besa la prngai setan mai dh kn tableyh kta apa la an..
hmbekk,,,

ni sedaih lagik,,kiqa buah last la ni :)

brrrrrrrrrrrrrrrruppppp..mlalut laaa hangg
td rindu jB ni crita pasai bola,,ada jugak yg nk kena stalite ni
ok2 back to my tpic=[ <------ emoticon ni buah epal atas kebod lppy aku bwt.
mula2 mmg aku plan nk beli kura2 baqu gnti jB lepaih ank kesygn aku tu hilang
tp aku ta gamak la..
ta smpai hty la...
sbb aku ni jenih klo suka hat tuh maka hat tuh ja aku tggu :(
ta kli ni aku tw,,tggu smpai bjnggut pown takan balik natang tuh
hurmmmmm
ok kali ni aku nekad aku beli natang yg ta tdak kaki,,
senang,,msty ta lari kluaq dh ,kn hmpa kn??
cuba hmpa teka aku nk beli pa tok gnti jB??
a) ulat
b)ikan
c)memerang
d)mengkaqung
e)semua diatas


hehe,sapa bleyh jwab aku ciom..pliinkkk3..jd katak la hmpa<padan muka>,haha
semua dak,,aku nk bela ulaq,,hahaha<gelak setan ni>
kasik pengsan adek aku yg sllu mlwan ckp aku tuh haha
bqu lu taw langit tggi ka rendah jan..
ehh tableyh2 stgi adek aku ta pgsan mak aku plak yg pengsan
sbb klo adek aku pgsan aku bleyh tauk ja bdak tuh dlm lombong tp klo mak aku takan nk tauk jugak an,,so tepksa lar aku ubah plan aku,,
tp nk bela apa hah??
tlonggg pkiaq sat


 ...idea2 come to mama...
sekian.




.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

4 caci maki :):

Anonymous said...

Hurm bela jew pape... asalkan nana happy :)
Guest-Someoen

Nanna Annelyna Nanna Annelyna said...

mslahnya nna pown ttw nk bela apa,,i dont want banana fruits two times,hahahahah

Anonymous said...

comelnye....
hurm nak abg suggest kew....

cian nana senyum3.. e noty nye...

jom mamam pizza nak tak? kew tk sudi ? hehehehe

Nanna Annelyna Nanna Annelyna said...

suggest ja,,nnty nna pkiaq len,,haha,,nna ta mkn pizza la abg:( blja la bnda len haishhh

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...