Blacy Smiley - Silly

Sunday, October 23, 2011

tikuih lapaq mampuih

tiga pat haqi ni aku agak tensyen dgn pendatang asing tanpa izin(PATI)<awt??depa bkn ada dosa ngn ang pown??>mmg la tdak tp aku tensyen ni baq hang..bkn yg mai dri nepal ka vetnam ka,,tp mai dri mna aku pown ta sure yg pasty aku tensyen,,hmpa nk tw apa dya??hah tikuih,,pndai hmpa teka,,<tgok tajuk entry,mna aci>
mcm mna ta tensyen,,grop mmbers depa lgi ramai dri ahli fmly aku,,so hmpa dpt kiqa sndrik la kn bnyk mna depa,,amik kakulater sediah..

aku rsa msty depa dh bkk kaunter pndftran dlm rumah aku ni,,
seyes geli..klo aku jumpa mmg aku cincang lumat2 bg chemong mkn,
tu pown klo dya mau la sbb kucing aku sekoq tuh demand nk mmpuih,,
dya hadap friskies,,kapak duet aku baq hang nk bg dya mkn,,aku pown cikai2 ja,
mkn kdg2 mkn kdg2 dak,,
blik aku ada mknan ringan ja,,tp bkn bleyh kiqa sgt natang tuh mau lpaq,,kaki aku pown dya bleyh ngap,,
ang jgn chemong,,aku semelih kot,

then smbung blik pasai makhluk perosak kt rumah aku ni,
bnyk lagi yg depa2 ni buat bg aku tensyen

ok first, ubt ggi aku..FRESH N WHITE 
aku bgun pgi2 nk gsok ggi,tgh mamai2 amik la brus ggi gajah aku ngn ubt ggi,,bila aku picit pasai pa ta kluaq pown,,naharaaaaaaaammmm,.dye dh ggit kt tgh2 ubt ggi tuh,,mmg best la sbb bau ubat ggi tuh,,BAU TIKUIH.<babi sedaih> sibbek la rumah aku pesyen simpan ubt ggi spare klo dak mmg aku ta gsok ggi la 3 pat haqi eeeiyerkk,,celaka tikuih ni,,saja nk jtohkn saham aku la tuh.

then, bnda kedua,,handsfree 
ok pasai ptg tuh aku blik drik test lesen,pkiaq dpt la relex2 kn minda serabut n jiwa kcow aku ni dgn dgaq lagu,,aku pown amik la handsfree aku dkt meja solek aku uh,,hampa tw tggai sepaquh ja,,celaka lgi natang ni seyes aku sbaq lgi time tuh sbb still ada getah free lgi 2 <beli time sale..>

bnda ketiga ,baju aku
hat pown aku pnaih aty jugak pasai aku bqu beli bju tuh,,seyes tag rega pown bqu ja bukak,,aku gntung dkt ngn blik abg aku tuh sbb aku plan nk pkai ngn kain maxi dress yg aku bqu bli tuh,tgok2 hurmmm bebai aku seharian gara2 plan aku spoilt cmtuh ja,,mnatang ni seyes bg aku drh tggi..then aku tnjuk kt abh aku dgn hrapan dpt la dya simpaty tp apa yg aku dpt,,gelak kaw2,
ok ,smpai bju aku pown dya rekah,,aii celaka la lu,,main kasaq,,


bnda keempat,perfume
hah hmpa msty pelik n ta besa jumpa kes mcm ni kn,,tp ni la kenyataan yg aku kna hadap,sbb depa ni bemaharajalela dlm rumah aku smpai tudung btoi perfume aku pown dya ggit weyh,,awt ta mkn skli perfume aku tuh,biaq mmpuih keraih myb sbb bau coklet so depa suka,,hampa tgok tikuih pown suka bau perfume aku ni kn plak laki,,hehe<gatai>pdan la stu blik bau wngi smcam ja,,aku pkiaq mimpi hntu =,="


bnda kelima: kasut
ok bnda len aku maafkn,,tp kasut aku dya sebat,hat tuh aku bara,,seyes mmg maki pak kndaq aku kluaq haritu..mana dak nya,,cacat weyh sneakers aku,,bkn muqahh..125 hinggit oii,cehh muqah ja,<bg hmpa muqah??mmpuih p ni duet aku bodo>so lepaih asik aku aku dan aku yg kena,,aku bnekad nk bnuh semua natang2 hramjadah ni ta kiQa la guna apa cra skli pown


so pgi2 lgi aku dh ajak pak cik mat hmpa merangkap abh aku tuh p kedai beli gam uhu,dak gam tikuih la sbb aku pown ta sbaq nk tgok cra kmatian depa,,bbuh gam bnyk2,
hah kli tuh mmg kmatian hmpa ckop tragis la,,
ok tggu mlm stgi,,
n aku dh hbaq kt adek2 aku 2 ekoq tuh,,klo depa dpt tgkap aku upah,,
tgok la hasil pndptan aku mcm mna kn??
ok 
daa
 sekian



.terima kaseh hampa,,aku sentiasa syg hmpa.

2 caci maki :):

Anonymous said...

kesiannnnnn...... tp kejam pn ada gak... hahahaha....*****

Nanna Annelyna Nanna Annelyna said...

kejam tuh sebhagian dri nana la,,hah tengs ya,,teruihkn mmbca :D

Post a Comment

hampa komen la apa pown,,aku tetap senyum smbil bca komen hmpa,trima kseh,,syg hmpa :)


Online Now Icons Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...